Ciudate metode de contracepție

Pastile de o serie de alte ciudate metode de contracepție masculină au fost publicate, dar nu oferă o alternativă eficientă prezervativ.  Una dintre metodele de ceașcă, adică suspendarea testicul recomanda natalității lichidare: aceste sérvszorítóhoz astfel de dispozitive în partea din spate a testiculului înainte de canalul inghinal, unde de căldură atât de puțin de sperma, care deja oferă pace a mintii (?) ori. Singura veste bună, că de a purta un bandaj pentru a opri Trântorii se întoarcă în jos în modul obișnuit de locuri, și din nou într-o formă adecvată pentru a produce sperma, fertilitatea va reveni.

Vaccinuri contraceptive pentru bărbați

Dar de căldură, ceea ce reduce performanța de a kernel-ului, nu doar în zona abdomenului, găsim: unii oameni pur si simplu merg la baie, abur, în, bile, mai mult timp petrecut în căldură, și mult mai puțin a producției de spermatozoizi. Metoda este, de asemenea, o problemă, și anume faptul că materialul genetic poate fi deteriorat, așa de rău se naște fătul nu va fi sănătos. Împușcat, și deja sterile

Dar permanente de cercetare sunt vaccinuri contraceptive, au fost elaborate și organizația ca o promovare pentru spermatozoizi împotriva produc anticorpi, astfel încât acestea nu pot fertiliza ovulul. Vaccinul într-o singură injecție sau picături ca de la sine înțeles, ca și copii, constituie o varietate de boli, și, ca și bărbații, femeile vaccinul se prepară, în principal, în curând pe piață, acestea sunt aruncate. Efectul de 3-6 săptămâni și nu este definitivă, dar care șase nu este încă stabilită. http://komeralmo.info/

Contracepția la bărbați, pentru a evita o sarcină nedorită

Un alt ticălos care RISUG (Reversibile inhibarea sperma conduse de) scurt pentru a fi purtat ca nume, el face acest lucru în viitor, steril bărbați, iar acest lucru este de aproximativ zece ani, în afara limitelor ondózsinórt, și sperma membrana va fi, de asemenea, deteriorarea acestuia. Efecte secundare lipsesc nucleu tranzitorie edem excepție.

Testele au succes, deși subiecții trebuie să sufere din cauza ondóvezetékükbe acest vaccin, pe de altă parte, care în zece ani și niciodată nu a ramas insarcinata de la o femeie. Cu toate acestea, reversibil efect până în prezent, nu are nici un fel de date, noi trebuie să sperăm pentru cel mai bun, doar pe subiecți pentru a.

Ondódugó și partenerii. Oamenii de știință, se pare că, vă place masculin piercing intim, pentru că eu te-def înghiți dovedit ndezhető de lichid, care este un loc care va consolida conecta ca să blocheze calea spermatozoidului. Metoda, de altfel, în anii optzeci, care este dezvoltat în China, rezultatele finale încă nu știu. Dar nu numai lichid, dar implant de silicon pot fi angajate a spus ghidul, SUA, au dezvoltat, chinezii și medicii locale. Poliuretan plugin-ul funcționează la fel ca și lichid, sperma rămâne pe loc. Uscat orgasm

Disperat barbatii pot încerca această metodă: scăderea tensiunii arteriale, efect Alfa-blocante, nume de medicamente, și schizofrenie, tratamentul cu ajutorul experimental de droguri de efecte secundare, astfel ca bolnavii de uscat orgasm, în timpul căruia ondómirigy de alocare și de material seminal de amestecare în timpul greșeala se întâmplă, de fapt, mușchii sunt într-o stare de contract.

Orgasm atât de puține semne vizibile, și spermatozoizii nu este atât de departe. Medicament după administrarea de câteva ore, temporar, o zi de infertilitate se poate dezvolta, dar efecte secundare somnolență și amețeală – chiar nu au putut elimina, de droguri de mai mulți ani de perfecționare, și aceasta este o întrebare bună, dacă doriți să utilizați, și apoi mai multe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *