Eracto forum mituri despre contracepție la femei

În ciuda Eracto forum faptului că femeile, mai mult de 68 la sută, luând naștere pastile de control, directe, astăzi depășite prejudecățile pe apărare cu ajutorul acestei forme de comunicare. În anul 2004, una dintre cele mai mari farmaceutice, companii de internet vot, am căutat răspunsuri la întrebări despre ce fel de prostii locuiești în rândul femeilor cu privire la metodele de contracepție.

Pilulele Eracto forum provoacă creșterea în greutate

Eracto forum

Dintre răspunsuri, se pare, Eracto forum în ciuda faptului că 68% dintre femei se proteja de o sarcină nedorită față de tablete, dar, de asemenea, în această zi mare greșeală de a trăi doamnelor de a lua pastile în ceea ce privește. În 103 respondenți, 66, de exemplu, cred că de pastile în greutate cauze; chestionarul, se umple pe trei sferturi și luați pastile, admirând rare întreruperi.

Știind că, în prezent, încă în mare măsură a contribui la o sarcină nedorită pentru comprimatul uitat, mă face să mă întreb, este faptul că printre femeile Eracto intervievate, 63% cred că nu ar trebui să fie probleme pe comprimatul uitat. 83% dintre respondenți, dar nu văd de ce 35 de ani pentru a lua o pastila.

Maghiară de date arată că, în țara noastră, o prezență puternică la femei mentalitatea contraceptivă, legate de erori. Aceste decizii sunt o sarcină foarte importantă pentru femei, cu deplină încredere, de îngrijire și de securitate, care sunt utilizate sub formă de tablete. Mit: pilula de greutate a provocat, Femei, pe masura ce imbatranesc, ca urmare a creșterii în greutate pentru majoritatea timpul administrarii pilulelor Eracto contraceptive va face pe tine vinovat.

Studiile arată că femeile care sunt moderne doză mică de pastile, cum ar fi estrogen-care conțin pastile nu mai predispuse de a fi supraponderali decât în alte femei americane. La studiu au participat femei, aproape două treimi din masa de 6 cicluri nu s-a schimbat, de fapt, cinci femei, una de până la 2 kg în greutate. Mai mult de 2 kg în greutate-este doar 15% dintre ei s-au confruntat cu faptul că o parte din aceste femei, care nu iau pilule contraceptive. Într-un alt studiu, probleme, cu femei, cu o greutate medie de 1,4 kg, s-a redus cu un an.

Bug: uneori trebuie să faci Eracto o pauză, să continue să ia pastile în. Nu există nici o dovadă că un Comprimat de finalizarea punct de vedere medical, dacă merită. De fapt, luând pastile, pauză adaugă pur și simplu la o sarcină neplanificată, risc – orice alt mod de a ne alege în aceste perioade, probabil, va fi mai puțin eficient. Dacă nu au nevoie de contraceptive într-o perioadă scurtă de timp, luând pastile pentru a opri și de a face apoi start puteți crește șansele de lungi și pe termen scurt efecte secundare pot apărea în set nou start pentru.

Sistematică Eracto forum în administrarea comprimatelor baza eficienței lor

Eracto forum

Bug: uneori, am uitat de pastile, nu este un motiv de îngrijorare. Tableta este una dintre cele Eracto forum mai sigure metode de contracepție, dar fiabilitatea întregului constă în faptul că femeile trebuie să plătească, dacă luăm. Dacă nu sunt în conformitate cu normele lor primesc, Eracto ei pot să cred că de droguri a le proteja de o sarcină nedorită. Tableta poking în jurul valorii de printre uitate pastile, sarcina nedorită este cea mai frecventa cauza, și acest lucru crește riscul de efecte secundare, cum ar fi ciclul de sângerare șansele de dezvoltare.

Eroare: peste 35 de ani, femeile nu se recomandă să luați contraceptive orale. Producătorii Eracto cred că este sănătoasă, nu курящая femeie, modern, doze mici de pastile, chiar și în perioada de menopauza pentru utilizare. O combinație de comprimate este contraceptivele orale și prea avantaje suplimentare, de asemenea, reduce riscul de dezvoltare a osteoporozei ovarian și intrauterine riscul de dezvoltare a cancerului, dar, de asemenea, face în mod regulat ciclul. Aceste avantaje deosebit de importante pentru femeile în vârstă. Singura restricție de vârstă-aceasta este o tabletă cu doar femeile care fumeaza. Cei care au peste 35 de ani, femeile care fumeaza, se recomandă hormonal contraceptiv de droguri pentru a primi, care nu Eracto conțin estrogen.

Lipsa de femei în implantului contraceptiv,  Meciul este similar cu hormonul de medicamente, în care partea superioară a brațului este plasat pe efectul de cinci ani și mai mult. Produs radiografie nu se vede nimic, deci chiar nu-l poate găsi, dacă cineva vrea să scape de el. Că medicii pot, astfel încât, în doi ani, o altă alternativă a fost propusă pacienților. Scandal, cu toate acestea, mai mult și mai mult, și de apel, ca și cum cineva de la sfârșitul anilor ‘ 30 a ajuns, cu greu vreodată să rămâneți gravidă din nou. Cu toate acestea, Eracto ginecologi special pentru ei a fost propus în urmă cu câțiva ani a folosit o metoda, susținând că această metodă anterior de recuperare sterilitate, ca pastile de control al nașterii sunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *