Principiile de contraceptive hormonale

Actul sexual, după apărării nu s-a întâmplat sau o eroare în metoda utilizată (de exemplu, split prezervativ), în termen de câteva zile de contracepție există încă posibilitatea de a sarcinii nedorite. În fiecare zi, care le va lua pilule contraceptive comparativ cu contraceptive, doze mai mari de hormoni, care le conțin, astfel încât pentru utilizarea regulată nu este potrivit pentru tine.

 

Cum pentru a preveni sarcina contraceptive ?

Contraceptive combinate pastile de control al nașterii este în prezent cel mai eficient mijloacele. O declarație oficială în cazul în care an zece mii de femei, doar 5 sau 6 în timpul sarcinii în cazul apariției de noi. O combinație de pilule contraceptive sarcina se poate opri: inhibă ovulația și , controlul integrat este responsabil de corpul luteal funcționează, pentru a preveni implantarea ovulului fecundat în vacanță, sănătate,  reduce posibilitatea fecundării unui ovul spermatozoidul, pentru trecerea spermatozoizilor în canalul de col uterin.

Dacă vorbim despre metode de contracepție, toți oamenii au propria opinie, dar sunt de acord că acest lucru este un mod foarte convenabil, nu am găsit cercetătorii. Acum, cu toate acestea, experimentele gel, care într-adevăr poate fi o soluție. Nu doar responsabilitatea femei

În cazul în care cuplul nu vrea să aibă copii, pentru apărarea cea mai mare parte a timpului, femeile au plecat, mai multe persoane care doresc să utilizeze prezervative, despre operațiune, nu mai vorbim. Dar, înainte de bastoane la noi va fi o pauza de comportament masculin de mai sus, nu uitați, pentru a fi cu adevărat eficient, ușor de utilizat soluție până în prezent nu a reușit să asigure pentru ei mijloace adecvate într-adevăr în condiții de siguranță, se aplică pur și simplu,

efectul nu este permanent și eficient, protejând omul de țesut, sistemului endocrin daune, nu reduce, lipsa apetitului sexual, lipsa capacității de plată accesibil, nu порть atmosferă – nu crede făt, și chiar nu are efecte secundare. În prezent, multe de cercetare într-adevăr acum în ordinea corectă, instrument, cum pare, este un fel de gel se va potrivi cu criteriile.  Șosete în loc de

Grupul de cercetare în exemplul de mai sus, problema care vă interesează, pentru a crea un gel, care este un contraceptiv masculin cu contrastante ofera un hormon în zona țintă, că nu am nevoie de întreaga organizație, de volumul de muncă. gel pe burta, de oameni, de aproape 90 la sută s-a redus numărul de spermatozoizi pe mililitru de 1 milion de dolari mai puțin, care este acum atât de mici, că fertilizarea nu prea multe șanse. Testosteronul este un hormon, iar noi sintetic de progesteron,

Nestor într-un amestec de gel nu provoaca efecte secundare neplacute, doar , și chiar la doctor, nu merge în spatele dantelat sau pentru a studia. Simplu, dar excelent bulgară crema care eu încă nu știu când se întâmplă acest lucru, și cât de mult va fi scump, dar, de asemenea o opțiune promițătoare pare a fi, în principal bărbați, un alt curent de metoda de față.

Ce s-a întâmplat cu sex masculin pastile anticonceptionale ?

Pentru bărbați, pentru sinteza hormonului de conținutul pilulele contraceptive au un interes, cel puțin pentru partea masculină a, cele mai multe dintre ele se tem că vor înceta erectie, pentru totdeauna, devine stearpă, sau de hormoni, poate e prea feminina, va fi interesant, că femeile pilula, care are aceleași efecte secundare, acestea sunt, după cum se pare, prin urmare, nu este acceptabil.

Deși pentru bărbați creat o versiune foarte grav pentru sănătate, netratabile de infertilitate, de stomac și de rinichi, scăderea libidoului apare în multe cazuri. De atunci, desigur, a dezvoltat de droguri, oamenii de stiinta promite să nu așteptați o mulțime de efecte secundare de control bărbați de naștere, care se oprește temporar producția de spermă și efecte adverse severe, cauzate, în special, responsabilitatea pentru steroizi nu este inclus.

Deși până în prezent, doar mouse-ul nu a încercat un nou medicament pentru testarea pe oameni, să nu aștepte mult timp. Încă o tabletă, care este productia de sperma vitamine folosi blochează în cel mai scurt timp și la teste, dar nu este prea încurajator, așa cum oamenii de știință susțin o viziune de sex masculin nu este deteriorat și vitamina nr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *